Arxiu

Entrades etiquetades ‘Descàrregues’

Gestores de descarga para Linux, Mac y Windows

dijous, 30 de juliol de 2009 Comentaris desactivats

Hace unos días gerno nos explicaba cómo facilitarnos las descargas mediante el plugin Illimitux y la aplicación FreeRapid Downloader.

A parte de FreeRapid existen algunas otras aplicaciones disponibles para Linux, Mac y Windows que os servirán como gestores de descarga para páginas como megaupload o rapidshare. A continuación os expongo un par más que encuentro bastante interesantes.

tucan_logoTucan Manager

Software libre español desarrollado en python. Disponible para Windows y Linux.

Muy sencillo de utilizar. Permite descargar de 4shared, megaupload, sendspace, zshare, filefactory, mediafire, gigasize y rapidshare y permite el uso de cuentas premium em MegaUpload y Rapidshare.

www.tucaneando.com

Llegir més…

Illimitux i FreeRapid Downloader, fem les descàrregues més còmodes

dimecres, 3 de juny de 2009 3 comentaris

Com tots sabreu, constantment van apareixent i desapareixen maneres de burlar les restriccions de pàgines de videos i descàrregues. Avui vinc a presentar Illimitux, un complement per a firefox que ens ajudarà a saltar algunes restriccions de Megavideo, Megaupload, Veoh i Rapidshare; així com FreeRapid Downloader que ens farà més còmodes les descàrregues.

Ara anem a parlar de Illimitux. Abans de començar, cal avisar que és un complement en fase de proves i que no és del tot estable, intentarem aclarir en aquest post com configurar-lo perquè ens funcioni el més bé possible. Les indicacions són per a la versió actual (2.0.2) esperem que en un futur pròxim en millorin l’estabilitat.

Per instal·lar-lo accedim a la pàgina de descàrrega, seleccionem conforme som conscients que és experimental i l’afegim al nostre Firefox. Una vegada s’hagi descarregat, haurem de reiniciar el programa.

Llegir més…