Inici > Aplicacions, General, Linux, Mac, Windows > Illimitux i FreeRapid Downloader, fem les descàrregues més còmodes

Illimitux i FreeRapid Downloader, fem les descàrregues més còmodes

dimecres, 3 de juny de 2009 Imprimir

Com tots sabreu, constantment van apareixent i desapareixen maneres de burlar les restriccions de pàgines de videos i descàrregues. Avui vinc a presentar Illimitux, un complement per a firefox que ens ajudarà a saltar algunes restriccions de Megavideo, Megaupload, Veoh i Rapidshare; així com FreeRapid Downloader que ens farà més còmodes les descàrregues.

Ara anem a parlar de Illimitux. Abans de començar, cal avisar que és un complement en fase de proves i que no és del tot estable, intentarem aclarir en aquest post com configurar-lo perquè ens funcioni el més bé possible. Les indicacions són per a la versió actual (2.0.2) esperem que en un futur pròxim en millorin l’estabilitat.

Per instal·lar-lo accedim a la pàgina de descàrrega, seleccionem conforme som conscients que és experimental i l’afegim al nostre Firefox. Una vegada s’hagi descarregat, haurem de reiniciar el programa.

Una vegada instal·lat ja podeu accedir a les diferents pàgines de descàrrega o streaming i saltar-vos les limitacions. A continuació explico quines limitacions elimina:

Megavideo: Per a megavideo redirecciona les pàgines a illimitux.net i les pots visualitzar sense problemes i descarregar l’arxiu original. Permet la visualització amb el reproductor de illimitux o amb el de Megavideo.

Veoh: Anula la restricció de temps de la web i permet visualitzar les pel·lícules sense el programa Veoh TV. No permet, però. avançar fins al punt desitjat. La visualització és del tirón i només pots pausar/reanudar.

Megaupload: Permet les descàrregues sense limitació de temps i sense límit de descàrregues. Per funcionar correctament no pots tenir activada la opció de “unbridle videos automatically” ja que no funcionarà correctament.

Rapidshare: Enllaça directament les pàgines i no has de fer la combinació de click’s, però realment no evita cap limitació.

Amb tot això us apareixerà a la part inferior de la pàgina una finestra similar a la següent:

Tan sols heu de clicar a “Remove limitation” i us rediccionarà a una pàgina on gaudireu dels avantatges ja citats.

Ara li toca el torn a FreeRapid Downloader, un software lliure disponible per a Windows, Mac i Linux. Programa, que és disponible en castellà i al que se li poden afegir pluggins.

Aquesta aplicació tampoc elimina cap limitació real, però ens permet fer una llista de url’s que ens descarregarà de forma automàtica (respectant les limitacions de temps de cada pàgina). Per a descarregar accedim a la pàgina oficial de descàrrega i cliquem (usuaris de windows) a l’icona del disc dur amb la fletxeta.

Descarreguem el fitxer i el descomprimim. Per executar-lo solament hem de obrir el fitxer frd.exe

Com veureu, bo i que pot ser un programa molt complert també és molt intuïtiu.

Cliquem a “añadir url” i obrira una finestra com la següent; només hem de seleccionar la carpeta on descarregarà els fitxers, enganxar la llista de enllaços i clicar a “empezar”

I la cosa quedarà finalment així:

A aquest enllaç teniu la llista de servidor compatibles amb el servei.

Espero que tot aixó us sigui de utilitat 😉 fins haviat!

 1. gerno
  dimecres, 3 de juny de 2009 a les 21:54 | #1

  Per cert! m’acabo de fixar que si aneu a la pàgina de pluggins de FreeRapid hi ha tres pluggins algo interessants… però ni els he provat, ni tinc temps aquests dies de provar-los!!! Si algu es mira algun pluggin com els següents:

  megaupload.com 1.7.2
  RapidShare.com 1.0.6
  RapidShare.com_premium 1.1.2

  Fòra bo que deixèssiu algun comentari respecte quin ús tenen! ^^! Salut!

 2. divendres, 12 de juny de 2009 a les 15:39 | #2

  Gran descobriment això de l’Illimitux i el FreeRapid Downlader!!!

  I a sobre tots dos multiplataforma 😀

 3. gerno
  dimecres, 23 de setembre de 2009 a les 13:44 | #3

  illimitux torna a funcionar correctament.

Comentaris tancats.