- Racó tècnic - http://www.racotecnic.com -

Hosting PHP + MySQL gratuït amb 5GB de capacitat

(si no entiendes catalán puedes utilizar el traductor situado en la barra lateral)

Quan vaig començar amb les meves primeres webs penjades a Internet (dic penjades a Internet perquè les primeres que vaig fer les vaig fer a la meva màquina i mai van sortir d’allà xD) vaig descobrir una pàgina que oferia 1GB de capacitat amb servei FTP, bases de dades MySQL i PHP.

El problema és que per aquella època anava bastant malament, sovint no et podies connectar a la pàgina i vaig acabar desistint.

Ara fa poc hi vaig tornar a entrar i han millorat considerablement el seu servei. A part de que sembla que no falla com ho feia (m’hi he registrat i he estat fent proves sense problemes) ara ofereixen moltes més coses:

L’instal·lador automàtic d’scripts ens permet instal·lar scripts com ara WordPress, phpBB, Joomla… en pocs clics i sense tenir que pujar els fitxers al servidor via FTP.

A més ens permeten escollir entre diferents dominis per a generar el nostre domini principal i també registren un compte amb el teu nom d’usuari.co.cc (per exemple “booletaire.co.cc“) i en vinculen automàticament les DNS amb el subdomini de byethost (que podria ser “booletaire.byethost22.com” [segons el domini principal que haguem escollit]).

En definitiva, trobo que és una bona alternativa si esteu buscant hosting gratuït 😉

[1]